måndag 19 mars 2012

virkar en ny filt..

ja, inte visste jag att just denna teknik suger upp en himla massa garn.
men nu har jag ju börjat på denna filt, så nu är det bara att gräva djupare i garnpåsen och se om jag hittar färger som passar någorlunda!

En riktigt retro-stil som kanske ger associationer med dam-tidningar, svag damm-lukt, lite för hårda kakor men massor med kärlek!? (eller kärleks-biten kanske var överdriven)

4 kommentarer:

  1. Den blir helt underbar! Och jag är av den uppfattningen att alla turkosa/grönblå färger går att blanda med precis vilka andra färger som helst :) I love it! /Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Tack vad go du är Petra! Och jag håller ju helt med dig om att turkost går med allt!!! :)) Hoppas jag får klar den under veckan så jag visa hur den blev tillslut! kram!!!

      Radera
  2. Stina jag älskar det du gör och undrar vad det skulle kosta att köpa en filt modell den ovan av dig? För på riktigt, jag vill ha en! KRAM KARRO (barn3)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Toka där, inte behöver du skriva barn3 jag kommer ju ihåg dig alldeles väl ändå ju! :) Men TACK vad glad jag blir att höra!!!! Jag är en villig virkare för dina önskemål! Det beror lite på om du vill ha billigaste garn (så som filten ovan är gjord av), eller ren ull? Och en sak till.. ifall du önskar en filt i människo-storlek eller barn-storlek? Kramkram tillbaka!

      Radera