måndag 11 mars 2013

virkad mössa (slouchy beanie)

Man vet aldrig när kylan kommer.

 Virkade mig en pösig mössa, på fri hand.

 Tyvärr i fejk-ull.. men skön ändå!



Nu är man redo för kallare vindar!

9 kommentarer:

  1. SNYGGO!! Fin mössa på fin tjej. Går ni mot kallare tider?

    SvaraRadera
    Svar
    1. men tack! Japp. nu är det slutet av sommaren här.. inte för att det blir någon dramatisk klimatändring inför vintern.. men lite kallare vindar iallafall! Kram!

      Radera
    2. Aha! Här ska det väl gå åt andra hållet, men i morse då jag åkte hem från jobbet (har börjat jobba natt) fick jag ploga..

      Radera
    3. Nä vad trist.. men snart är det april och tö-väder för er! :)

      Radera
  2. Åh, vad fiiin! Virkade du efter mönster eller efter "känn"? Jag är så dålig på känn....
    *kram* Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mäh, såg ju nu att du frihandade. Bra att jag läser alla orden... :/ Men. Några tips kanske du har att ge i alla fall på hur du gjorde? :) /Petra

      Radera
    2. haha ingen fara! Jag kan skriva ner en beskrivning imorgon! :) Inga svåra grejer! Har du förresten prova sy (om-sy?) någon t-shirt ännu? kram kram!!!

      Radera
    3. Lovely!

      Nej, jag har inte testat än, men lovar att säga till när (om?) jag gör det. Jag är ingen sy-människa alls - jag brukar typ grina av frustration -, men med tanke på det aktuella utbudet av bebismagekläder på normalffärerna så höll jag faktiskt på att bli deprimerad och undrade om jag verkligen skulle behöva gå i morgonrock resten av tiden (till slutet av aug). Jag ska verkligen göra ett försök när jag blir lite större! /Petra

      Radera
    4. Ja visst är det deprimerande med bristande utbud! Men jag tror absolut att du skulle fixa t-shirten galant!!! :) Så bebbe kommer i augusti? himmel så spännande!!! KRAM!

      Radera