tisdag 16 oktober 2012

tillfällig paus

Jag går just nu ett kompetensbedömingsprogram för att kunna få mitt NZ leg som ssk. Det hela är en himla lång och dyr process, men jag känner mig nära mitt mål äntligen!

Har inte så mycket mer att uppdatera om just nu, då detta tar upp det mesta av min vakna och även lite av min sovande tid också...




6 kommentarer:

  1. O, ser ut att vara en rätt massiv läsning, tur att du inte har några problem med språket i alla fall...fast jag kan tänka mig att facktermerna inte är att leka med? Ja, stor kram från en plugghäst till en annan! Och lite heja på rop, heja, heja, snart är du klar!!!!! Kramis!! :)// Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack för hejaropen!!! det behövs! Jo det är en hel del nya grejer att lära sig med alla termer på engelska, men jag hoppas de har lite överseende med det i alla fall när jag ska ut på praktik! Lycka till med pluggandet du också kära syster yster!! KRAM!

      Radera
  2. Du är duktig som kämpar på. Skönt att det snart är klart!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Ja det känns underbart att snart vara klar!!! :) hoppas livet är gott med dig vännen! Kram!

      Radera
  3. Du e duktig du!! Kämpa på, snart har du nåt målet!! ;-)...och att få jobb kommer inte va några problem för dej, för med social kompentens och goda meriter från Sverige tar man sej långt på!! :-)

    //Kickan

    SvaraRadera